hatékonyság

Eleged van abból, hogy a munkatársaid nem úgy dolgoznak, ahogy szeretnéd?

Nem érted, hogy miért nem készülnek el időre a feladatok?

Szeretnél végre Te is időben hazamenni?

Ha a "Kulcs a hatékonysághoz" című könyv alapján átalakítod a munkavégzésedet, akkor a következő 3 hét hosszútávon komoly változásokat fog elindítani mind a személyes, mind a céges hatékonyságodban!

Mit fog történni a könyv hatására?

  • A munkád szervezettebb, hatékonyabb lesz
  • Azzal fogsz foglalkozni, ami előre viszi a céljaidat és nem a "tűzoltással"
  • Megváltoztathatod a kommunikációdat munkatársaiddal, partnereiddel

Ez nem egy hagyományos ismeretterjesztő könyv. Ebből nem a száraz elméletet kapod meg, arra van nagyon sok jó könyv, csak kérdés, hogy mennyit tudsz belőlük hasznosítani.

Ez az anyag a 21 napos időgazdálkodás tréning gyakorlati anyaga. Természetesen tartalmazza azokat az elméleti alapokat, melyek nélkül nem tudsz elindulni, de a lényege egy számodra is megvalósítható időgazdálkodási rendszer kialakítása. Az anyag 20 oldalnyi azonnal hasznosítható mellékletet (tervezési segédletek, ellenőrző listák, ...) is tartalmaz.

Nézd meg a tartalomjegyzéket!

A könyv 21 egymásra épülő leckén keresztül segít téged abban, hogy személyre szabottan tudd kialakítani a saját rendszeredet. Természetesen nem állítom, hogy a könyv elolvasása után másnap már szervezetten fogsz dolgozni, hatalmasat nő a hatékonyságod. Sajnos ez egy hosszabb folyamat, egyéntől és az eddigi szokásaidtól függően ez egy néhány hónapos fejlődés eredménye lesz.

Emiatt ezt a könyvet egy kicsit máshogy kell "olvasnod", mint más könyveket. Először olvasd végig, majd kezd el újra, úgy hogy minden nap csak egy fejezetet olvasol el és az abban levő feladatok segítségével lépésről lépésre kialakítod a saját rendszeredet.

Az anyag egyedi abban a tekintetben is, hogy nem mindenkinek kíván megoldást nyújtani (ami általában csalódáshoz vezet), hanem kifejezetten vezetők, vállalkozók számára készült. Így, ha Te nem vezetőként, menedzserként dolgozol egy cégnél, vagy nincs saját vállalkozásod, akkor nem ajánlom neked ezt a könyvet, mivel radikális hatékonyság növekedést elsősorban vezetők esetében ad ez a megoldás.


A könyv 2017. Július 31-ig 40% kedvezménnyel vásárolható meg.
időgazdálkodás könyv

Tudásanyag díja: 14 900 Ft+áfa helyett most 8 900 Ft+áfa

Üresen hagyható, ha nem különbözik a számlázási címtől

Ugyan már, elég problémám, dolgom van, még ezzel is foglalkozzak? Hiba lenne így gondolkodni. Pont ez, ami miatt szükséges, hogy a következő hetekben idefigyeljen erre a blogra!

Az utóbbi időben nagyon sok energiát fordítottam arra, hogy megismerjem a mai modern és "divatos" módszereket. Részt vettem több, 100 ezer forint feletti szemináriumon. Nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy a tanfolyamainkat elvégzett felhasználóktól információt szerezzek, az eredményeikkel, kudarcaikkal kapcsolatban.


Melyik a jobb vezető, aki nagyon hatékonyan dolgozik, és sokat termel vagy az aki jól szervezi a munkát és ezért a beosztottai hatékonyan dolgoznak és sokat termelnek?

Persze ez egy költői kérdés egy időgazdálkodás blogon, ráadásul egy vezetőnek nem az a feladata, hogy sokat termeljen. A vezetőnek az a feladata, hogy jól szervezze meg a cégét, hatékony munkafolyamatokat találjon ki és vezessen be. Optimalizálja a működést, és mindig biztosítsa a megfelelő erőforrást a munkavégzéshez.


Mit is értek rendszer alatt?

Egyrészt egy személyes időgazdálkodási rendszert, amiben tárolod azokat az információkat, feladatokat, projekteket, amire az életed, munkád során szükség lehet. Másrészt pedig vállalkozásod számra is szükség van egy hasonló rendszerre.
Ez a rendszer figyelmeztet a teendőidre, szervezi a munkád, meghatározza a munkafolyamatokat, és még nagyon sok módon hatékonyabbá, átláthatóbbá, tervezhetőbbé teszi a munkádat és céged működését.

A TV-ben azt hallani, hogy magánemberként jobb, ha semmit nem teszünk.
Ez persze elsősorban a pénzügyeinkkel kapcsolatosan hangzik el. Nem értek ezzel sem teljesen egyet, de cégvezetőként biztos, hogy nem érdemes passzívan szemlélni az eseményeket.

De akkor mit is lehet tenni, hogy a legkevesebb negatív következménnyel járjon cégünk számára ez a válság? Esetleg még jól is jöjjünk ki.

Mivel azt hiszem nincs olyan ember, aki ezt meg tudná mondani, hasznos lehet, erről beszélgetni.

Az előző blog bejegyzésben arról volt szó, hogy milyen fizikai eszközöket használjunk, az időgazdálkodásunk támogatására.
A kézi eszközök rohamos fejlődése miatt erre a kérdésre érdemes még visszatérni, és hamarosan vissza is fogok térni rá. Be fogom mutatni egy-két konkrét modern eszköz segítségével, hogy ma már valós alternatívát jelentenek ezek az eszközök, a hagyományos kézi naptárakkal szemben.

De most térjünk vissza a szoftverek kérdésére, hiszen hiába is van a legmodernebb hardver a kezünkben, ha nincs rajta megfelelő szoftver.

Ma is a fókuszálásról és a szokásokról szeretnék írni.
Ezek annyira alapvetőek a hatékonyságunk szempontjából, hogy nem lehet eléggé hansúlyozni. Merem állítani, hogy ha valaki csak ezt a két dolgot jól megérti és alkalmazza a mindennapokban, jelentős eredményeket fog elérni.

Időgazdálkodási szokások és a fókuszálás

Mai írásom szorosan kapcsolódik ahhoz az ajándékhoz, amit a múlt héten küldtem.
A fókuszálásról lesz szó.

Egyáltalán mi az a fókuszálás?
Miért van erre szükség?
És főleg mire is kell fókuszálni?

A fókuszálás, a figyelem ráirányítása egy dologra, gondolatra, célra stb. Koncentrálás valamire.
A fókuszálást és koncentrálást egy erőltetett és viszonylag rövid idejű dologgal kapcsolatban szoktuk említeni. Az időgazdálkodásban a fókuszálás egy kicsit más, de alapvetően erről van szó.

Ha egy dolgot kellene megnevezned, hogy miért nem tudtad befejezni a mai munkádat, akkor mit neveznél meg fő oknak?

Tudom, hogy nehéz egy ilyen okot megnevezned, mivel nagyon sok indokot tudsz felhozni, erre. De azt hiszem előkelő helyen áll az a probléma, hogy valamilyen kommunikáció, ami hátráltatott a tervezett munkáid elvégzésében.

Ezek több csoportba is sorolhatók:

* Személyes (munkatárs, partner)
* Telefon
* SMS, e-mail, MSN, Skype

Miben vagy igazán jó? Miben vagy a legjobb?
Lehet, hogy nem azt csinálod, amit igazán szeretnél?

Szoktál ezen gondolkozni?

Én ilyen szempontból nagyon szerencsésnek érzem magam. Gyakorlatilag mindig is olyan dolgokkal foglalkoztam, ami érdekelt. Informatikával, ami már gyerek korom óta vonzott. Sokáig programoztam, még ma is szívesen nézek bele a kollégáim munkájába :).

Tartalom átvétel