szoftver

Sokan küzdenek azzal, hogy túl sok feladatuk, projektjük van egyszerre, ezért szinte megbénulnak és nem jutnak egyről a kettőre. Ha Te is átélted már ezt, akkor bizonyára örülni fogsz annak a tippnek, amivel ilyenkor tovább tudsz lépni és elkezdheted hatékonyan megoldani a feladatokat.

Vállalkozásodon dolgozz, ne a vállalkozásodban!
Hogyan szállhatsz ki a mókuskerékből?

A JustDoo egy projekt és feladatkezelő webes alkalmazás, vezetői feladatok és csapatmunka támogatására. Szervezd, ütemezd a projektjeidet, feladataidat, egy eszközben! Add ki és ellenőrizd a feladatokat könnyebben, bárhonnan, bármikor.

Először is az elnézésedet kérem - és köszönöm a türelmed -, amiért már több mint egy éve nem jelentkeztem hasznos időgazdálkodási tippekkel!

Most rögtön meg is osztok veled egy tanulságos történetet, ami velünk esett meg.

Az utóbbi hónapokban elsősorban azokra az ügyfelekre koncentráltam, akiknél tréningeket tartottam, és akikkel közösen fejlesztettük a vállalkozásukat, tettük hatékonyabbá, eredményesebbé.

Nagyon sok tapasztalat és információ gyűlt össze, melyeket felhasználtunk a vállalkozás szervező rendszerünk fejlesztésekor.

Ezzel a gyakorlattal két legyet üthetsz egy csapásra. Egyrészt feltárod azokat a vágyaidat, alapelveidet, melyek helyes irányba állíthatják a vállalkozásodat, másrészt pedig, kapsz egy rövidtávú cselekvési tervet, melynek segítségével lezárhatod a jelenleg égető feladataidat, így utat nyitva a valós fejlődés irányába.

Fontos!

  • Ez a gyakorlat csak rólad szól.
  • Bármit leírhatsz, ezt senkinek nem kell odaadnod.
  • Ne gondolkozz azon, hogy családod, barátaid mit szólnak, ezekhez a dolgokhoz (vágyakhoz, tervekhez).


Emlékezz vissza, amikor kezdted a vállalkozásodat! Milyen érzésekkel, vágtál bele?

Biztosan sok félelem volt benned, de ugyanekkora vagy még nagyobb lelkesedés. Volt valami ötleted, amit meg akartál valósítani. Vágytál egy másik életre, mindennél jobban vágytál a sikerre.

Óriási energiákat mozgattál meg. Utólag már nem is érted, hogyan tudtad megtenni mindezt. Ha így visszagondolsz, kicsit most is érzed még a bizsergést.

A tanfolyam jelenleg átalakítás alatt van. Hamarosan újraindul...Mit is értek rendszer alatt?

Egyrészt egy személyes időgazdálkodási rendszert, amiben tárolod azokat az információkat, feladatokat, projekteket, amire az életed, munkád során szükség lehet. Másrészt pedig vállalkozásod számra is szükség van egy hasonló rendszerre.
Ez a rendszer figyelmeztet a teendőidre, szervezi a munkád, meghatározza a munkafolyamatokat, és még nagyon sok módon hatékonyabbá, átláthatóbbá, tervezhetőbbé teszi a munkádat és céged működését.


Milyen eszközt, rendszert használsz céged szervezésére?


Ha még semmilyet nem használsz, de érzed már a szükségét, vagy ha túl bonyolultnak érzed az ilyen szoftvereket, akkor érdemes kipróbálnod új fejlesztésünket!


Ezt a szoftvert speciálisan Kis-Közepes (2-100 fő) cégek számára fejlesztettük ki, olyanok számára, ahol nincs informatikus, rendszergazda.

A rendszerrel 2008. novemberében lépünk a piacra.
Ha szeretnéd megismerni még a megjelenés előtt, ha szívesen részt vennél a külső tesztelői csapatban, akkor iratkozz fel a speciálisan az időgazdálkodás szoftver számára indított hírlevélre.

Miért érdemes jelentkezned a tesztelésre?

  • A rendszer még nem publikus, de Te már hozzáférést kapsz. Erről a jelentkezésedet követően e-mail-ben értesítünk.
  • Elsőként fogsz értesülni a rendszer fejlesztéséről, így az előnyeit is Te használhatod ki először.
  • Rendkívül kedvezményes lehetőséget kínálunk, a szoftver végleges használatára.
  • Létrehoztunk egy zárt körű fórumot, közösségi helyet. Ahol a tagok egymással megoszthatják tapasztalataikat, sikereiket, feltehetik kérdéseiket.

Kockázatok?

  • A regisztráció semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem vásárlásra, sem egyéb más dologra nem kötelez.
  • Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.
  • A regisztráció bármikor megszüntethető. Minden e-mail alján lesz egy leiratkozás link.

Tesztelésre jelentkezés:

Felhasználói adatok
Az írásjelek a pont, a kötőjel, az aláhúzás és a szóköz kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
Egyéni profil
Valós név. Levelezésben a megszólításra használt. A mező tartalma nem nyilvános.

Az előző blog bejegyzésben arról volt szó, hogy milyen fizikai eszközöket használjunk, az időgazdálkodásunk támogatására.
A kézi eszközök rohamos fejlődése miatt erre a kérdésre érdemes még visszatérni, és hamarosan vissza is fogok térni rá. Be fogom mutatni egy-két konkrét modern eszköz segítségével, hogy ma már valós alternatívát jelentenek ezek az eszközök, a hagyományos kézi naptárakkal szemben.

De most térjünk vissza a szoftverek kérdésére, hiszen hiába is van a legmodernebb hardver a kezünkben, ha nincs rajta megfelelő szoftver.

Tartalom átvétel